As Oy Jyväskylän Onnenkoukun ennakkomarkkinointi alkaa torstaina 12.10 klo 13.

As Oy Jyväskylän Onnenkoukku rakentuu uudelle Savulahden asuinalueelle. Onnenkoukun kodit rakentuvat omalle rinnetontille yhteen ja kahteen kerrokseen. A-taloon rakentuu 7 kaksikerroksista kotia, kun taas D-taloon 4 yksikerroksista kotia. Koteja löytyy pienemmästä 59.5m2 kolmiosta aina suurempaan 101m2 perheasuntoon.

Lämmitysmuotona taloissa on ekologinen maalämpö, jota tukee katolle asennettavat aurinkopaneelit. Lämpö jaetaan huoneistoihin vesikiertoisella lattialämmityksellä ja jokaisesta asunnosta löytyy myös huoneistokohtainen ilmanvaihtokone ja takkavaraus.

Asunnonostajalle tarjoamme 40h ilmaista sisustussuunnittelua, jotta jokaiselle saadaan omannäköinen koti.

Uusi ja suosittu Savulahden asuinalue on sijainniltaan monelle mieluinen, sillä sinne on hyvät liikenneyhteydet niin moottoritietä pitkin kuin julkisenliikenteen väylillä.Lähin bussipysäkki sijaitsee Ruokkeentien varrella, noin 300 metrin päässä kotiovelta. Perheen pienimmille lähin päiväkoti ja koulu löytyy aivan naapurista sekä Palokankeskuksen kattavat palvelut löytyvät kahden kilometrin päästä. Siellä alueen asukkaita palvelee useampi ruokakauppa, vaatekaupat, sisustuskaupat, rautakaupat, ravintolat sekä kuntosali ja paljon muuta.