Ennakkomarkkinointi Sekametsän kodeista alkaa torstaina 5.1.2023 klo 15

Ennakkomarkkinointi Sekametsän kodeista alkaa torstaina 5.1.2023 klo 15

Ennakkomarkkinointi starttaa As Oy Jyväskylän Sekametsä 19 osalta torstaina 5.1.2023 klo 15:00

Kohteessa on tarjolla asuntoja seuraavasti

3H+K       88m2           yht 2 kpl

4H+K        108,5m2     yht 6 kpl

5H+K        124m2        yht 2 kpl

Autokatoksessa on paikkoja 12 kpl ja avopaikkoja löytyy 2 kpl.

Asuntoja myy OP Koti ja SP-Koti.

Asunnot on suunniteltu huolella asumisen eri toimintoja ajatellen. Asumisen viihtyvyyteen on panostettu niin sisustuksen osalta kuin myös eri rakennusmateriaaleja ajatellen. Kohteeseen tulee lämmitysratkaisuksi maalämpö ja se jaetaan asuntoihin vesikiertoisella lattialämmityksellä. Asunnoissa on huoneistokohtaiset LTO koneet. Yhtiön sähkökuluja hillitsemään katolle tulee lisäksi aurinkopaneelit

Asuntoihin on alkuvaiheessa mahdollisuus tehdä todella laajoja muutoksia, haluamme tehdä juuri sinun näköisen kodin.

Asunnon hintaan kuuluu sisustussuunnittelijan palvelua 40h, jolla saat tehtyä mieluisat kodin sisustusratkaisut mikäli valmiista neljästä erilaisesta teemasta ei löydy sinulle mieluisaa.

Tutustu kohteeseen ja varaa omasi!

Lisätietoja itse rakentamisesta voi kysyä myös myynti@paijannerakennus.fi

Ennakkomarkkinointi käynnissä Tikkakosken ensimmäisissä kodeissa

Ennakkomarkkinointi käynnissä Tikkakosken ensimmäisissä kodeissa

Ennakkomarkkinointi on nyt käynnissä  Tikkakosken Hietajärven rantamaisemiin rakennettavissa uusissa rivitalokodeissa. Kaikki myyntimateriaali löytyy Ennakkomarkkinointi osiosta.

Kohteesta varattavissa asuntoja lähettämällä yhteystietojen mukana tieto varattavasta asunnosta.

Tutustu myös erittäin hienoihin sisustusteemoihin, joiden joukosta valittavana juuri sinun näköinen yksilöllinen koti.

Ensimmäinen kohde tulossa ennakkomarkkinointiin 16.6.2022

Ensimmäinen kohde tulossa ennakkomarkkinointiin 16.6.2022

Olemme valmistelleet Tikkakoskelle koulukatu 20 osoitteeseen ensimmäistä RS kohdettamme. Iloksemme toteamme, että suunnittelu on edennyt siihen saakka, että tämä hieno II-kerroksinen rivitalo kohde on tulossa ennakkomarkkinointiin 16.6.2022, olkaa valmiita. Kohde käsittää ensimmäisessä vaiheessa 5 kpl erityisesti perheille suunnattua asuntoa. Tontille tulee yhteensä noin 22 asuntoa ja kohteella on haluttu panostaa erityisesti lapsiperheiden tarpeisiin. Myös rakentamisen ja rakennuksen ekologisuus on tärkeä, josta voitte lukea enemmän kotisivuiltamme Rakentamisen alta – Ekologinen koti

Mikäli haluatte saada ennakkomarkkinointimateriaalin ennakkoon nähtäväksi, niin olkaa yhteydessä myynti@paijannerakennus.fi osoitteeseen tai klikatkaa sivuillamme kohtaan Ennakkomarkkinoinnissa.

Olemme todella innoissamme, koska kohteen sijainti on lapsiperheille kuin myös muillekkin kohderyhmille huippu, aivan Tikkakosken koulujen ja harrastusten vieressä. Tämä on jokaisen lapsiperheen turvallinen ja helppo valinta. Lisäksi pohjat ja visuaalinen ulkonäkö kohteella on huippuluokkaa.