Ensimmäinen kohde tulossa ennakkomarkkinointiin 16.6.2022

Ensimmäinen kohde tulossa ennakkomarkkinointiin 16.6.2022

Olemme valmistelleet Tikkakoskelle koulukatu 20 osoitteeseen ensimmäistä RS kohdettamme. Iloksemme toteamme, että suunnittelu on edennyt siihen saakka, että tämä hieno II-kerroksinen rivitalo kohde on tulossa ennakkomarkkinointiin 16.6.2022, olkaa valmiita. Kohde käsittää ensimmäisessä vaiheessa 5 kpl erityisesti perheille suunnattua asuntoa. Tontille tulee yhteensä noin 22 asuntoa ja kohteella on haluttu panostaa erityisesti lapsiperheiden tarpeisiin. Myös rakentamisen ja rakennuksen ekologisuus on tärkeä, josta voitte lukea enemmän kotisivuiltamme Rakentamisen alta – Ekologinen koti

Mikäli haluatte saada ennakkomarkkinointimateriaalin ennakkoon nähtäväksi, niin olkaa yhteydessä myynti@paijannerakennus.fi osoitteeseen tai klikatkaa sivuillamme kohtaan Ennakkomarkkinoinnissa.

Olemme todella innoissamme, koska kohteen sijainti on lapsiperheille kuin myös muillekkin kohderyhmille huippu, aivan Tikkakosken koulujen ja harrastusten vieressä. Tämä on jokaisen lapsiperheen turvallinen ja helppo valinta. Lisäksi pohjat ja visuaalinen ulkonäkö kohteella on huippuluokkaa.