Ekologinen koti

Tehokkaasti ja vastuullisesti

Energiatehokkuus ja kierrättäminen

Ekologisuus antaa asunnon omistajalle tunteen oman ympäristönsä kehittämisestä ja antaa turvallisen tunteen oman kodin vastuullisuudesta. Käyttämämme materiaalit tähtäävät aina energiatehokkaaseen ja puhtaaseen ympäristöön. Lämmitysjärjestelmänä lähtökohtaisesti on aina energiatehokkaat maalämpö- tai ilmavesilämpöjärjestelmät. Näihin energiavalintoihin kuitenkin vaikuttavat myös muu elinympäristö, jolloin satunnaisesti joudumme käyttämään muuta energiamuotoa, jolloin kompensoimme energian tarvetta esimerkiksi aurinkokeräimillä saatavalla energialla. Tavoitteena suunnittelulle kohteissamme on aina energiatehokkain A-energialuokka

Paikoitusratkaisuissa huomiomme aina sähköautojen latausmahdollisuuden ja kannustamme ympäristöystävälliseen autoilun muotoihin. Lisäksi pyrimme valitsemaan asuinympäristöt siten, että asumisessa on mahdollisuus käyttää mahdollisimman joustavasti myös joukkoliikennettä.

Ympäristöystävällisyyden isoin kuormitus asuinrakennuksissa muodostuu rakennuksen käyttövaiheessa, joita ennen kaikkea pyrimme vähentämään ratkaisuissamme. Lämmitysjärjestelmä, käyttöveden lämmitys, valaistus ja muu sähköenergian tarve kiinteistössä tarvitsevat paljon energiaa.

Tässä käyttämiemme keinoja energian säästämiseksi

 1. Lämmitys
  • Maalämpö tai ilmavesilämpö
  • Mahdollisesti aurinkokeräimet
  • Energiatehokkaat rakenneratkaisut taloissamme
 2. Käyttöveden lämmitys
  • Maalämpö tai ilmavesilämpö
  • Mahdollisesti takkakierto
  • Mahdollisesti aurinkokeräimet
  • Energiahanat vesipisteissä
 3. Valaistus
  • Energiatehokkaat ledivalaisimet
 4. Muu sähkölaitteisto
  • Energiatehokkaat kodinkoneet ja sähkölaitteet
 5. Jätteiden lajittelu
  • Jätteiden lajittelemisen mahdollistaminen mahdollisimman tehokkaasti

Jätteiden kierrätys on osa ympäristömme säästämistä. Rakentamisaikana keräämme erilleen eri jätelajikkeet ja pyrimme mahdollisimman suureen jätteenlajittelun tehokkuutteen. Seuraamme omaa jätteenkierrätysastetta ja hyötykäyttöastetta. Tavoitteenamme on olla edellä kävijä rakentamisen kierrätyksessä ja lajittelussa. Ylijäämä materiaalit pyrimme säästämään ja käyttämään seuraavissa hankkeissa.

Toimintamme tukipilarit

Laatu

Rakentamisesta tehdään itse mahdollisimman paljon, jolloin voimme luottaa parhaiten, että juuri sinun kotisi toteutetaan mahdollisimman laadukkaasti. Lopuissa töissä käytämme tuttuja yhteistyökumppaneita, joiden kanssa olemme toteuttaneet pitkän onnistuneen matkan tähän saakkakin.

Ekologi­suus

Ekologisuus antaa asunnon omistajalle tunteen oman ympäristönsä kehittämisestä ja antaa turvallisen tunteen oman kodin vastuullisuudesta. Käyttämämme materiaalit tähtäävät aina energiatehokkaaseen ja puhtaaseen ympäristöön.

Asiakaspolku

Tavoitteenamme kaikessa tekemisessämme on yksinkertaisesti tyytyväinen asiakas.  Järjestämme mahdollisimman paljon asiakkaalle tilaisuuksia seurata meidän rakentamisen edistymistä. Olemme luoneet asiakasystävällisen tavan käydä tulevan kodin muutosmahdollisuudet läpi ja ideoida yhdessä juuri sinun näköisesi koti.