Meidän tapa rakentaa

Rakennamme laadukkaasti

Tavoitteena tyytyväinen asiakas

Tavoitteenamme kaikessa tekemisessämme on yksinkertaisesti tyytyväinen asiakas. Se asettaa rakentamiselle paljon reunaehtoja.

Suunnittelussa käytämme tuttuja suunnittelutoimistoja, joiden kanssa olemme toteuttaneet ajan saatossa lukuisia isoja ja pieniä projekteja. Tutut henkilöt ja toimintatavat auttavat hankkeen läpimenossa ongelmitta. Suunnittelussa lähtökohtana on tutut puhtaat ja energiatehokkaat materiaalit ja rakennevaihtoehdot.

Rakentamisesta tehdään itse mahdollisimman paljon, jolloin voimme luottaa parhaiten, että juuri sinun kotisi toteutetaan mahdollisimman laadukkaasti. Lopuissa töissä käytämme tuttuja yhteistyökumppaneita, joiden kanssa olemme toteuttaneet pitkän onnistuneen matkan tähän saakkakin.

Rakentaminen on niin moninainen kokonaisuus, että kaikki tekevät siinä virheitä, niin myös mekin. Se missä me haluamme erottautua on, että emme peittele tekemiämme virheitä, vaan tuomme ne esille ja pyrimme kehittämään tekemistämme, jotta samoja virheitä ei toistettaisi. Läpinäkyvyys toiminnassamme antaa meistä asiakkaille rehellisen ja luotettavan kuvan.

Pyrimme järjestämään mahdollisimman paljon tuleville asukkaille mahdollisuuksia seurata meidän rakentamisen edistymistä. Järjestämme sekä yksityisvierailuja sekä muutaman yhteisen kokoontumisen työmaalla työmaan edistymisen mukaisesti. Lisäksi julkaisemme kohteesta aika ajoin tiedotteita suoraan kodin ostaneille. Osa tiedotteist on luettavissa myös kotisivuiltamme. Tällä kaikella on tarkoituksena pitää asiakas mahdollisimman hyvin tiedotettuna, miten rakennusprojekti etenee.

Muutostöiden mahdollistaminen on yksi suurimpia tavotteita, jossa haluamme onnistua. Olemme luoneet erittäin asiakasystävällisen tavan käydä oman kodin muutosmahdollisuudet läpi ja ideoida yhdessä juuri sinun näköisesi koti. Olemme tehneet sinulle valittavaksesi valmiit teemakokonaisuudet, joista sinun on helppo tehdä mieleisesi valinta.

Teemme läheistä yhteistyötä sisustussuunnittelija Sari Nykäsen kanssa. Hän on luonut teema maailmat ja palvelut ovat teidän käytössänne omia pintamateriaaleja ja muita sisutusratkaisuja valitessanne. Jos teema vaihtoehdoista ei löydy sinulle sopivaa, niin voitte rauhassa katsoa Sarin kanssa mieluisat valinnat itsellenne.

Toimintamme tukipilarit

Laatu

Rakentamisesta tehdään itse mahdollisimman paljon, jolloin voimme luottaa parhaiten, että juuri sinun kotisi toteutetaan mahdollisimman laadukkaasti. Lopuissa töissä käytämme tuttuja yhteistyökumppaneita, joiden kanssa olemme toteuttaneet pitkän onnistuneen matkan tähän saakkakin.

Ekologi­suus

Ekologisuus antaa asunnon omistajalle tunteen oman ympäristönsä kehittämisestä ja antaa turvallisen tunteen oman kodin vastuullisuudesta. Käyttämämme materiaalit tähtäävät aina energiatehokkaaseen ja puhtaaseen ympäristöön.

Asiakaspolku

Tavoitteenamme kaikessa tekemisessämme on yksinkertaisesti tyytyväinen asiakas.  Järjestämme mahdollisimman paljon asiakkaalle tilaisuuksia seurata meidän rakentamisen edistymistä. Olemme luoneet asiakasystävällisen tavan käydä tulevan kodin muutosmahdollisuudet läpi ja ideoida yhdessä juuri sinun näköisesi koti.