Yritysinfo

Päijänne Rakennus

Mitä olemme

Päijänne Rakennus Oy on Keski-Suomalainen rakennusliike, joka haluaa olla halutuin asuinrakentaja omassa toimintaympäristössään. Yrityksen liiketoiminta pohjautuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja haluun toteuttaa asiakkaan näköisiä koteja. Yrityksen pyrkimyksenä on suuntautua selkeästi tunnistamaan perheasuntojen kuin myös varttuneemman väen yksilöllisiä tarpeita. Perheet ja senioritaloudet ovatkin tärkein kohderyhmä jo asuntojen suunnittelu- ja hankekehitysvaiheessa. Panostamme paikallisuuteen oman kotiseuturakkautemme takia ja haluamme suosia kotimaisuutta ja paikallisia tuotteita ja palveluita toiminnassamme mahdollisuuksien mukaan.

Yrityksen toiminnan lähtökohtana ja kivijalkana on ammattitaitoinen ja kokenut yrittäjä viisikko, joka on ollut luomassa ja rakentamassa useita tuhansia koteja ympäri Suomea. Yrityksen synnyn taustalla on halu ja intohimo tehdä asiakkaan näköisiä toimivia ja laadukkaita koteja, joissa asukas tuntee olevansa onnellinen. Omistajilla on laaja-alaisesti kokemusta niin vaativista kirvesmiestöistä aina keskisuuren rakennusyhtiön johtoportaaseen. Toimintaa pidetään kuitenkin mahdollisimman pienenä, jotta pystyisimme keskittymään juuri teidän kotinne rakentamiseen 100%:sti.

Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja siihen panostetaan vastuullisella johtamisella ja halulla kehittää työntekijän ammattitaitoa ja parantaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista myös haastavassa työmaaolosuhteessa. Haluamme tarjota työntekijöillemme ympäristön, jossa työntekijä tuntee itsensä arvostetuksi ja ymmärtää oman panoksensa tärkeyden yritykselle.

Yhteistyökumppaneiden osalta käytämme paikallisia luotettavia ja ennestään meille laadustaan tunnettuja yhteistyöverkkomme helmiä. Haluamme panostaa paikallisuuteen ja kotimaisuuteen myös yhteistyökumppaniemme osalta.

Toimintamme tukipilarit

Laatu

Rakentamisesta tehdään itse mahdollisimman paljon, jolloin voimme luottaa parhaiten, että juuri sinun kotisi toteutetaan mahdollisimman laadukkaasti. Lopuissa töissä käytämme tuttuja yhteistyökumppaneita, joiden kanssa olemme toteuttaneet pitkän onnistuneen matkan tähän saakkakin.

Ekologi­suus

Ekologisuus antaa asunnon omistajalle tunteen oman ympäristönsä kehittämisestä ja antaa turvallisen tunteen oman kodin vastuullisuudesta. Käyttämämme materiaalit tähtäävät aina energiatehokkaaseen ja puhtaaseen ympäristöön.

Asiakaspolku

Tavoitteenamme kaikessa tekemisessämme on yksinkertaisesti tyytyväinen asiakas.  Järjestämme mahdollisimman paljon asiakkaalle tilaisuuksia seurata meidän rakentamisen edistymistä. Olemme luoneet asiakasystävällisen tavan käydä tulevan kodin muutosmahdollisuudet läpi ja ideoida yhdessä juuri sinun näköisesi koti.