Sisustus­suunnittelu­palvelu

Sisustus­suunnittelu­palvelumme asunnon oston yhteydessä

Tehdään kodistanne
kodinnäköinen yhdessä

Palvelemme kodin ostajaa mahdollisimman joustavasti, jotta saamme juuri teidän näköisen kodin aikaiseksi. Osana asunnon ostoa pääsette valitsemaan uuden kodin pintamateriaaleja, mikäli olette hyvissä ajoin liikkeellä.

Sisustussuunnittelijan kanssa pääsette katsomaan materiaaleja heti asunnon kaupanteon jälkeen, joissakin tapauksissa jo ennen sitä. Materiaalikokonaisuus täydentyy rakentamisen edetessä, vaikka pyrimmekin saamaan hyvissä ajoin mahdollisimman paljon materiaaleja päätettyä, jolloin turvaamme niiden saatavuuden kotiinne.

Tarjoamme kohteissamme valmiita sisustuskokonaisuuksia, teemoja, joista teidän on helppo valita mieleisenne. Teemojen perusajatukset on saatu luonnosta ja ne ovat osa lähestymistapaamme rakennushankkeissa. Teemat ovat jaoteltu siten, että mahdollisimman monelle löytyisi mieluinen vaihtoehto. Kaikki teemakokonaisuudet on suunnitellut sisustussuunnit­telijamme Sari Nykänen, Efektimaalaus Nykänen Oy:stä.

Teemoista ei suinkaan ole pakollista valita kodin sisustusta, vaan on mahdollista luoda juuri omannäköinen koti. Mikäli haluatte hyödyntää sisustussuunnittelijamme Sarin ammattitaitoa, hän auttaa teitä mielellään. Kaikissa asunnoissa pintamateriaalit käydään yksityiskohtaisesti yhdessä läpi, valitsitte sitten materiaalit valmiista teemasta tai itsenäisesti.

 

 

 

Efektimaalaus Nykänen Oy

Efektimaalaus Nykänen Oy on toiminnassaan erikoistunut tehosteseiniin ja efektimaalauksiin. Suunnittelun ja palvelun tärkein lähtökohta on tutustua asiakkaan tarpeisiin ja mahdollistaa toteutumattomat sisustushaaveet todeksi. Tärkeimpänä tavoitteena on auttaa asiakasta löytämään oikeannäköiset sisustusratkaisut ja toteuttaa efektiseinät kohteeseen laadukkaasti ja luotettavasti.

Sari Nykänen on koulutukseltaan pintakäsittelyalan ammattilainen. Lisäksi vahvan pohjan hänen kokonaisvaltaiseen rakennushankkeen läpiviemiseensä tuo rakennusinsinöörin koulutus (amk). Lisää Sarista ja hänen yrityksestään voitte kurkata osoitteesta
www.efektimaalaus.fi.