Yhteystiedot

Päijänne Rakennus

Ajantasaiset yhteystiedot löydät joka sivun alareunasta.

Henkilöstö

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@paijannerakennus.fi.

Jukka Urvas

Jukka Urvas

Toimitusjohtaja

Puh. 045 674 6668

Rakennusinsinööri AMK Jukka Urvaksella on pitkä tausta rakennusalan suurista rakennusliikkeistä, kuin myös yrittäjä taustaa löytyy vuosien varrelta omasta rakennusalan yrityksestä. Jukka on edelliset vuodet toiminut tuotantojohtajana asuntorakentamista tehneessä valtakunnallisessa rakennusliikkeessä. Hänen vastuualueellaan yrityksessä on maanhankinta, rakennushankkeiden kehittäminen, suunnittelunohjaus, laskentatoimi, Myynti ja markkinointi.

Topi Tolonen

Topi Tolonen

Työnjohtaja/Kirvesmies

Puh. 040 827 0556

Ammattikirvesmies Topi Tolosella on yli kymmenen vuoden kokemus vaativista kirvesmies töistä. Hänen vastuualueenaan on rakennushankkeen kaikki talonrakennuspuolen työt, työnjohtaminen kentällä ja tuotanto menetelmien kehitys. Topin vastuualueelle lisäksi kuuluu sosiaalisen median tuottaminen ja työmaahenkilöstön rekrytoinnit.

Emil Riuttamäki

Emil Riuttamäki

Työpäällikkö

Puh. 040 541 6210

Rakennusinsinööri AMK Emil Riuttamäellä on vuosien kokemus itse rakennushankkeiden vetämisestä työmaalla. Emil on myös keskittynyt viimeiset vuodet asuinrakentamiseen ja hionut asuntojen rakentamisen prosessia tehokkaammaksi ja laadukkaammaksi. Emilin vastuualueella yrityksessä on vastaavan työnjohtajan tehtävät, hankinnat, tuotannon johtaminen sidosryhmien suuntaan.

Santeri Mäkinen

Santeri Mäkinen

Kirvesmies

Puh. 040 729 0349

Ammattikirvesmies Santeri Mäkisellä on yli kymmenen vuoden kokemus vaativista kirvesmies töistä. Hänen vastuualueenaan on rakennushankkeen kaikki talonrakennuspuolen työt perustuksista sisävaiheen töihin , työnjohtaminen kentällä sekä tuotanto menetelmien kehitys.

Timo Mäntynen

Timo Mäntynen

Työnjohtaja

Puh. 044 521 9576

Teknikko Timo Mäntysellä on porukan laajin osaamispohja. Timolla kokemusta on kertynyt maanrakentamisesta, piharakentamisesta, lukuisista rakentamishankkeiden erikoistöistä ja useiden vuosien kokemus rakennushankkeiden onnistuneesta työnjohdosta. Timo on hyvin innovatiivinen kaveri ja hänen vastuualueelleen kuuluvatkin vastaavan työnjohtajan ja työnjohdon lisäksi liiketoiminnan kehittäminen ja ennen kaikkea tuotantoprosessin kehittäminen ja suunnittelunohjaus teknisten ratkaisujen osalta.