Yhteystiedot

Päijänne Rakennus

Ajantasaiset yhteystiedot löydät joka sivun alareunasta.

Henkilöstö

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@paijannerakennus.fi.

Jukka Urvas

Jukka Urvas

Toimitusjohtaja

Puh. 045 674 6668

Rakennusinsinööri AMK Jukka Urvaksella on pitkä tausta rakennusalan suurista rakennusliikkeistä, kuin myös yrittäjä taustaa löytyy vuosien varrelta omasta rakennusalan yrityksestä. Jukka on edelliset vuodet toiminut tuotantojohtajana asuntorakentamista tehneessä valtakunnallisessa rakennusliikkeessä. Hänen vastuualueellaan yrityksessä on maanhankinta, rakennushankkeiden kehittäminen, suunnittelunohjaus, laskentatoimi, Myynti ja markkinointi.

Timo Mäntynen

Timo Mäntynen

Työnjohtaja

Puh. 044 521 9576

Teknikko Timo Mäntysellä on porukan laajin osaamispohja. Timolla kokemusta on kertynyt maanrakentamisesta, piharakentamisesta, lukuisista rakentamishankkeiden erikoistöistä ja useiden vuosien kokemus rakennushankkeiden onnistuneesta työnjohdosta. Timo on hyvin innovatiivinen kaveri ja hänen vastuualueelleen kuuluvatkin vastaavan työnjohtajan ja työnjohdon lisäksi liiketoiminnan kehittäminen ja ennen kaikkea tuotantoprosessin kehittäminen ja suunnittelunohjaus teknisten ratkaisujen osalta.

Topi Tolonen

Topi Tolonen

Kirvesmies

Puh. 040 827 0556

Ammattikirvesmies Topi Tolosella on yli kymmenen vuoden kokemus vaativista kirvesmies töistä. Hänen vastuualueenaan on rakennushankkeen kaikki talonrakennuspuolen työt perustuksista viimeiseen listan kiinnitykseen. Topin vastuualueelle lisäksi kuuluu sosiaalisen median toiminnot ja työmaahenkilöstön rekrytoinnit.

Santeri Mäkinen

Santeri Mäkinen

Kirvesmies

Puh. 040 729 0349

Ammattikirvesmies Santeri Mäkisellä on yli kymmenen vuoden kokemus vaativista kirvesmies töistä. Hänen vastuualueenaan on rakennushankkeen kaikki talonrakennuspuolen työt perustuksista viimeiseen listan kiinnitykseen.

Pin It on Pinterest