Esittelyt As Oy Sekametsä 19 ja As Oy Onnenkoukku – Koukkukatu 14

Esittelyt As Oy Sekametsä 19 ja As Oy Onnenkoukku – Koukkukatu 14

Hei

Tulevana perjantaina 27.10 pidämme As Oy Jyväskylän Sekametsä 19 viimeisen asunnon yleisesittelyn klo 16:30-17:00 aikaan ja heti perään 17:30-18:00 tonttiesittelyn uuden kohteemme As Oy Jyväskylän Onnenkoukun osalta osoitteessa Koukkukatu 14

Sekametsässä myynnissä on tilava 140m2 ( 5h+ työhuone + k + s) perheasunto huippu sijainnilla ja viihtyisillä pintamateriaaleilla varusteltuna

Uuden kohteemme As Oy Jyväskylän Onnenkoukun yksitoista asuntoa sijaitsevat aivan Savulahden paraatipaikalla mäen päällä, josta näkee hulppeasti tuomiojärven ja laajavuoren suuntaan.

Onnenkoukun asunnot ovat 2h(3h)+k+s 59,5m2 – 101,5m2 4h+k+s väliltä, joten jokaiselle varmasti löytyy sopiva. Asuntoja on mieltymyksen mukaan saatavilla yhdessä tasossa tai kahdessa tasossa oman tilavan parvekkeen ja terassin kanssa.

Tule tutustumaan molempiin kohteisiin

Uusi taloyhtiö suunnittelussa Sekametsä 19 osoitteessa

Uusi taloyhtiö suunnittelussa Sekametsä 19 osoitteessa

Iloksemme voimme ilmoittaa, että olemme hankkineet rivitalotontin erityisesti perheiden suosimalta Mannisenmäen alueelta osoitteesta Sekametsä 19.

Suunnittelu kohteen osalta on käynnissä ja kohde tulee ennakkomarkkinointiin loppuvuodesta tai ensi vuoden alusta

Suunnitteilla on perheille ja isompaa tilaa arvostaville laadukkaita rivitaloasuntoja kahdessa tasossa.

Kohdetta suunnitellaan erityisen energiatehokkaaksi.

Kerromme lisää hankkeesta, kun saamme suunnittelua vietyä eteenpäin.

Nyt on mahdollisuus hypätä erityisen aikaisin suunnitteluun mukaan. Näin pääset alusta saakka suunnittelemaan itsellesi juuri sinun näköistä kotia.

Ole yhteydessä!